vineri, 28 iunie 2013

Flori și zâne- 2

.......”Citesc și privesc” e titlul cărții și are scopul de a familiariza copiii cu textul scris.  Pe prima pagină apare un dicționar ilustrat, care trebuie citit împreună cu copiii, ca să fie mai clară parcurgerea textului.  I-am citit A-ei din carte, iar ea a urmărit cuvintele și în momentul în care ajungeam la o imagine, completa propoziția. 
E o carte frumos ilustrată, care a încântat-o pe A. , nu-și mai  lua ochii de la imagini, ziceai că trăiește printre zâne și nimfe, atât de mult a captat-o . Nici nu se putea altfel, când i s-a prezentat întreaga lume a zânelor: ”Nimfele”, ”Trolii”, ”Florile Papăzână”, ”Zânele și dragonii”, ”Zâne faimoase”-acestea fiind câteva dintre titlurile cărții.

Dicționarul ilustrat.....

Casa zânelor...

Încântată de zâna care locuia în floare, A. și-a dorit o zână a ei, care să locuiască în micuța grădină din balcon. Dorința i-a fost îndeplinită. I-am desenat o zână, i-am pregătit petale de flori, lipici,  foarfece, sclipici  (nici nu se putea altfel...), carton, bețe lungi de susținut florile. Șablonul poate fi luat de aici




Zânele noastre, la final........


Se făcuse seara, iar zânele s-au pregătit de somn.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu